Cursussen en Workshops

Ik organiseer met enige regelmaat cursussen en workshops edelsmeden in Hof van Twente. Kijk in de agenda om te zien wanneer de cursus of de workshop wordt gehouden en hoe je je kunt aanmelden. Klik hieronder op een item om meer informatie te lezen over deze cursus.

Cursus edelsmeden

Mijn atelier staat open voor mensen die willen leren edelsmeden. Heb je nog geen ervaring? Dan ga je eerst tijdens 10 lessen de basistechnieken leren. Je maakt 3 sieraden. Wanneer het naar meer smaakt kan je vervolg lessen volgen. Je kan tijdens deze lessen vrij werken aan eigen ontwerpen en/of andere technieken leren. Ik help je hier uiteraard bij.

Meer informatie over deze cursus »

Workshop zilveren sierraad

Maak in een halve dag je eigen zilveren ring of hanger. Ontwerpen, smeden, solderen…. het komt allemaal aan bod. Je zal versteld staan van jezelf.

Kom je met minder dan 4 personen dan kan je aansluiten bij een van de open workshops. Vanaf 4 personen is er de mogelijkheid een besloten groep te vormen.

Meer informatie over deze workshop »

Workshop ‘Ring met edelsteen’.

Je ontdekt tijdens deze dag niet alleen de basistechnieken van het goudsmeden. We gaan meteen al een stapje verder. Je gaat ook een mooie edelsteen leren zetten in je zilveren ring. In de namiddag pronkt er een prachtige zelfgemaakte ring met edelsteen aan jouw vinger.

Meer informatie »

Cursus wasmodelleren

Wil je jou mogelijkheden om sieraden te vervaardigen uitbreiden? Wil je ervaren wat het werken met was kan betekenen voor je ontwerpproces? Laat je wel eens sieraden gieten en wil je het resultaat optimaliseren? Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van wasmodelleren met de hand? Dan kan deze cursus je hierbij helpen. De cursus is opgezet om mensen uit de sieradenbranche kennis te laten nemen met wasmodelleren.

Meer informatie over deze cursus »