Cursus edelsmeden

Terwijl je mooie sieraden maakt, raakt je hoofd heerlijk leeg. Tijdens mijn cursus edelsmeden leer je in je eigen tempo en in een prettige sfeer de kneepjes van het vak.

Je leert eerst de basistechnieken. Je gaat werken met alpaca, messing en koper. Al doende leer je meer technieken en ga je werken met zilver en misschien wel goud.

We werken in kleine groepjes, waarin beginners en gevorderden elkaar inspireren. Ik begeleid je op een persoonlijke manier en deel mijn jarenlange ervaring. Je zult versteld staan van het resultaat.

De werkplaats is mijn speeltuin. Er staat dan ook een uitgebreide werkplaats tot je beschikking.

Aanmelden

Details

Tijden:

Dinsdagavond van 19:30 – 22:00 uur.

Woensdagmorgen van 9:00 – 11:30 uur.

Vrijdagmorgen van 9:00 – 11:30 uur.

Er is geen cursus tijdens feestdagen, schoolvakanties en de week voor de kerstvakantie.

Data:

Start blok 1 2020 – 2021: dinsdag 1, woensdag 2 en vrijdag 4 september 2020.

Start blok 2 2020 – 2021: data volgen

Start blok 3 2020 – 2021: data volgen

Tussentijds starten is mogelijk. Wil je graag een keer komen kijken? Stuur mij een berichtje. Je bent welkom!

Prijs september 2020- juni 2021:

Vast abonnement 10 lessen (1 blok): 285,- euro. Ik reserveer 10 lessen op een vast cursusmoment in de week voor je. Een gemiste les kan je binnen dit blok op een ander cursusmoment inhalen. Na dit blok is het niet meer mogelijk de gemiste les in te halen.

Vast abonnement 30 lessen (3 blokken): 832,50 euro. Ik reserveer 30 lessen op een vast cursusmoment in de week voor je. Een gemiste les kan je binnen de periode van 3 blokken op een ander cursusmoment inhalen. Hierna is het niet meer mogelijk de gemiste les in te halen.

Flexibel abonnement: 307,50 euro voor een strippenkaart met 10 lessen. Je kan zelf je les boeken op een cursusmoment waarop het jou uitkomt. De strippenkaart is 12 maanden geldig.

Alle abonnementen zijn inclusief lesmateriaal, onedel metaal (zoals koper, messing en alpaca) gebruik van gereedschap, koffie en thee. Andere materialen zoals zilver, goud en edelstenen kunnen aangeschaft worden in het atelier.

Aantal deelnemers: Minimaal 4, maximaal 8 personen

Referenties

Dieuwke laat me volledig vrij in wat ik wil maken en legt uit of helpt waar nodig. Op die manier heb ik al veel geleerd.

~ Jolanda, cursist sinds 2008

Het is erg leuk om in een ontspannen en gezellige sfeer onder deskundige leiding, je eigen creatieve ideeen vorm te geven en je technische vaardigheden te verruimen.

~ Lucie, cursist sinds 2010

Ik zit al jaren op cursus, heb al vele mooie oorbellen en ringen gemaakt en blijf de lessen leerzaam en relaxed vinden. Dieuwke is origineel, nauwkeurig en geduldig. Ze geeft goede tips bij het ontwerpen en laat je lekker je gang gaan!

~ Ursula, cursist sinds 2008

Dieuwke is een echte vakvrouw die met haar geduld en de nodige precisie de cursus geeft. Ik ga er graag naar toe!

~ Annet, cursist sinds 2013

Wil je ook een workshop volgen of een workshop cadeau doen?

Schrijf je in